Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småkåt, jenka - sinkadus, stämma träff

 

 

 

 

 

lagom när solen kommer tillbaka i norra sverige
slickas den första skaren på karmen och hårdnar ut över myren

vingar slår
det låter som långt-borta råa hundar - slaguvar

svartnade kåsor
woov woov  - i vingarnas pennor

basturöken - ett violett tyll
annelies svank är en båge - hennes midja en handfull

fingerfärdig

-

i den södra flackare landsändan
har blänket redan konvetionaliserats till ett taget - för given

autosol - gnuggats länge längs kromet
t-shirten har avsiktligen holkärmats - fordringarna, i brevinkastet

-

lackerade bågar - skylten som säger custom
deras vita emblem

tajta pins - nötta klackjärn - såna som dör med skorna på

hur de drar iväg
ingen aning - snö till taknock - en sorts nyckel i brunn, asyl

i refrängen reser de - rapsens oljiga knoppar -
torson turnar sig, och där

reser de - alltid lätt packade

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-27 22:14



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Strålande!
2009-04-28

  Ulf Lagerholm
även munter iaktagelse detta med bikeboysen när de lossnar; "alltid lätt packade", vindöggder blir man, jo inte har de allt med sig, iaf inte i väskorna, inköpsställen gives utmed routen
2009-04-28

  Ulf Lagerholm
så här förhåller det sig, god lyrik kan bara läsas med halva hjärnan, där det magiska pusslet finns, poeten presenterar en aning, ett manipulerat tomrum, har läsaren de lövsågade, snirklade bitarna som kan dockas in, uppstår något vackert, framträder en överensstämmelse, det är coolt

ett extra plus för "brevinkastet", en vokabulär helt i enlighet med Postens skrivning, det heter gubevars icke brevlåda i hemmadörren
2009-04-27

    ej medlem längre
jag blev lite kär här... i de första raderna... du konsonanternas mästarinna, mjukar upp skaren med bara ord.

jenka... barndomens roligaste dans...
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga