Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
written 2005-06-05 13:29.


dagg

Det finns en plats dit alla vill komma
Det finns en väg som alla vill resa
Där kvittrar grodorna på natten
Där vajar kråkorna i vinden
Igelröda knoppar luktar liv
Där doftar dropparna från jorden
Där skvalpar elden syret i skogen
Och ängarna sjunger viskningar
Där knastrar stigar under lövkronorna
Där skuttar ormbunkarna
Och hälsar på solens lockar
Där dansar älvor inte bara i drömmen
Där sjunger ormarna om vårbäckarna
Där kramar månen träden
Och daggen glädjer försiktigt, manar till lek
ropar skört bort alla tunga muskler och blinda ögonlock
stampar på himlen, snärjer själar i verklighet och trygghet
sorg blir till insikt, slutet blir en början.




Fri vers av P'u
Läst 572 gånger
Publicerad 2005-09-18 21:30



Bookmark and Share


    Shadow
Såååå underbart och vackert du målar bilder av den ultimata platsen av rogivande lycka. Den värmer i mitt hjärta och blir ett bokmärke på min sida.
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

P'u
P'u