Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är



Jag finns fortfarande.

Fortfarande kan jag

älska, hata och sakna dig.

Jag finns för att du finns.

Men jag finns än mer

för att 'jag är'.




Fri vers av Ingulda
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingulda
Ingulda