Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på detta under gårdagkvällen i dörröppningen


Konsert 28/4

koltrastens underbara vårkonsert

högt opp i trädens topp

månskenet lyser upp notbladet

090428




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 641 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 20:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härlig fin ton i denna !!!
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo