Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill är att....





Allt jag vill är att vara Det Kärleksväsen

som är Meningen & Avsikten med Mitt Liv


Leva ut Det som Vill Flöda Ur Min Innersta Källa


Varför ska Det vara så oerhört svårt???




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 23:29



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
mmmm....

gillar denna.

Och visst är det svårt...men eftersträvansvärt.
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP