Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som vanligt är jaget i texten en skådespelare som gör rollen i brevfilmen och därför inte alls identisk med poetjaget


Den intellektuelless dilemma




Här sitter jag
på de uttänkta utmärkta svaren.
Men ingen vill lyssna på dem.
Ingen vill höra dem.
Ingen vill leva efter dem.

Lever jag efter dem själv, kanske?
Kanske inte.
Men de är ju inte till för mig, heller.
Bara för resten av mänskligheten.

Eftersom jag utgör källan
ja själva grunden
till mina stentavlor i eldskrift,
måste jag själv stå utanför
bortom kontroll över hur att leva.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-29 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt, dök upp i min hjärna.....riktigt tänkvärt stycke text!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP