Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte bra,, men men


Era ord som skjuts som bomber i mitt hjärta.

Nu finns det ingenting ni kan säga
för orden har redan tagit slut
när ni alla kastade dem mot mig
som bomber jag stod ju upp ensam
var ni tvugna att vara så väldigt
många och starta krig med mina
känslor, jag kan inte förlåta Gud
för att han gav mig det här livet
även om jag vet att det är fel
att skylla på Honom för jag
skapade det jag skapade när
jag skrek tillbaks men ni var
ju så många fler såg ni aldrig
att jag föll flera år tillbaks men ni
fortsatte att ha sönder en trasig
själ.


( Ni är idioter ,



förtjänar inte


mig såklart. )




Fri vers av skrattalitetill
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Efter att ha läst mer du skrivit ska det vara*
2009-05-17

    ej medlem längre
Efter att ha läst måste jag fråga, är du verkligen 13, eller är det ännu ett sätt att vara anonym?
2009-05-17

    ej medlem längre
Jag känner igen mig för bra för att vara bekväm med egentligen, men jag måste kommentera på hur otroligt bra du skriver. Är lika sorgligt att du som är 13 ska ha behövt gå igenom sånt här som det är otroligt att någon som är så ung kan uttrycka sig så bra.
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

skrattalitetill
skrattalitetill