Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna s

kan du snälla snurra mitt huvud
i takt med resten av världens åtaganden

jag orkar inte en dag till med vetskapen
om att jag sedan länge
förlorat tiden




Övriga genrer av septemberregn
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-29 20:45



Bookmark and Share


    sunnanvind
Applåder!
2009-04-29
  > Nästa text
< Föregående

septemberregn
septemberregn