Det finns människor som lever utifrån och in...och vice versa..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns människor som lever utifrån och in...och vice versa...


HJÄRTLIG

havet och vinden

bor i ditt hår

du sprider poesi

där du går

dig vill jag vakna

med till en dag

när vi har njutit

nattens behag

du liknar havsbad

sommarens skratt

tror du kan vara

tiger och katt

mjukheten äger

ditt residens

mjukhet som läker

ömhet som känns

vet att du skulle

vara lojal

bortom en värld av

plast och kajal

vet du vill gå dit

vindarna bär

krama mig varm

en dag som den här

du är så annorlunda och fin

ta mina pärlor

ge mig ditt vin

LARZ GUSTAFSSON   090430




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 09:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Vackert skrivet.......
2009-05-01

  anits VIP
Underbara bara rader, som
kan läsas om och om igen
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP