Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tyckte jag ville meddela mig med dig om detta tyckte jag för jag tyckte mig förstå din ovetskap om detta samtidigt som jag trodde mig förstå hur längtande du var att få reda på att detta skeende ägt rum och att det förstås angick rätt mycket dig


Högst oviktigt meddelande







den ombytliga texten
är just bytt
igen, även denna

gång är det
en novell som
ligger där och

väntar på sina
läsare, den här
gången som vanligt

en helt annorlunda
text, som helt
utan förväntat slut




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP