Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte den du tror att jag är.

Jag är inte den du tror att jag är.
Jag ljuger inte om mig själv, men när du väl lär känna mig,
och vet det mesta så lämnar du mig och ångrar att du
från första början velat lära känna mig.

Du börjar förstå att jag inte är den söta och
snälla flickan som du alltid trott att jag är.
Du förstår att jag är den som ingen vill vara med,
den som ingen vill ha något att göra med.

Den som ingen bryr sig om...




Övriga genrer av UhmKaj
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-03 11:19



Bookmark and Share


  EllaMy
Känner igen mig
2010-06-22

  Adrian Arian
Just när de inser hur söt och snäll du är kommer de att lämna dig. vet inte varför men vänlighet lönar sig inte i längden känns det som ibland. så du har rätt fastän du skriver annorlunda. tack
2009-11-01

  aol
jag är och alla poeter här vi är dina vänner
2009-05-09

  Plaster_Poetry
Det känns som att du skriver innifrån mig.
Bra.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

UhmKaj