Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trehundrasextiofem

Jag skrev ett brev varje dag i 365 dagar.

Alla breven var adresserade till dig.

Du fick inte ett enda.

Istället fick dom ligga i en låda under sängen.

Du kommer aldrig att få läsa dom.


För i sommar, då ska dom brännas.




Fri vers av UhmKaj
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 20:02



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Brev är bland det finaste vi kan få tycker jag. Bränn dem inte, de är minnen.
2010-06-22

  aol
så berörande, kändes som att du var en sårad människa
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

UhmKaj