Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas du är nöjd nu

Jag tror inte att du förstår vad du har gjort.
Det skadar mer än du kan föreställa dig.

Hon kommer att svika dig en dag.
Då kommer du inte ha någon kvar.

Tro inte att du kan komma krypande tillbaka.




Fri vers av UhmKaj
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-22 03:23



Bookmark and Share


  aol
en berörande skrift
2010-07-18

  the apache kid VIP
Väl skrivit, en rå känsla som man vill gärna slippa
if you can get past the german introduction
this song is in that theme -

http://www.youtube.com/watch?v=F8RWrN0LnaM

2010-06-22

  LassO
urinstinkt, reptilhjärna
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

UhmKaj