Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för att du låg med henne


Tack för att du gjorde det svåra lätt.
Tack för att du gav mig en anledning att hata dig.
Tack för att du hjälpte mig att göra slut med dig.
Tack för att du gjorde något som jag till slut skulle må bra av.




Övriga genrer av Anzelius
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 20:40



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Ja ibland måste det värsta hända för att man skall kunna ta steget och gå.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Anzelius
Anzelius