Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittad


Stormande dök du upp i min värld

Bland tunga moln och cykloner hittade du mig

Du räddade mig från att drunkna, från att försvinna ner i hålet

Du tog min hand och såg min sorg

Nu är min värld i dina händer, jag var försvunnen men nu har du hittat mig.






Övriga genrer av Anzelius
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anzelius
Anzelius