Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

this is what we do

we drink to die or maybe survive I never remember
either way we loose

but we'll keep on moving
-for someday the world will be ours and only ours



days pass but music is what keeps us alive
We dance dance dance

All we can do is to try to capture the moment




Fri vers av Jeny
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 13:49



Bookmark and Share


    annaaaa
Gillar början mest. Brabra!
2009-05-05

  dubbelve
either way we loose

so true
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig