Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stängt som färgen gul



rummet till mig själv är
stängt

som färgen gul

blandas i stora mängder med andra färger
med knappt märkbar skillnad
men en droppe av annan färg i gul
och den brister


gul är den vackraste
färgen

varför måste vackert vara
skört
varför måste min insida vara så
fucking jävla vacker.

så fucking jävla
gul

så in i helvetes jävla

stängd





Fri vers av rävsax
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-04 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rävsax