Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lantlig idyll

Men


de förfallna djurinhängnaderna

det sinande vattnet i brunnen

den överfyllda septitanken

de tidigt igenbomande livsmedelsaffärerna

de långa strömavbrotten

de igensnöade vägarna

och den eviga bristen på teckning

eller uppkoppling till intranätet



Gör att man behåller fötterna på jorden...




Fri vers av Popplin
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-05 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popplin
Popplin