Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En livstid.

Jag har förlorat tid, tid som jag inte vill ha tillbaka.
Mitt mål är inte att vinna tid.
Jag vill skapa min egen livstid.
Tid är bara någonting diffust som får mig att andas lite långsammare, lite fortare.




Övriga genrer av HannaHJ
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 22:36



Bookmark and Share


  Dorian
Tid är någonting man har eller inte har :P
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

HannaHJ
HannaHJ