Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar vid min balkongdörr


Frosten har varit på besök

I gräset i tidig majmorgon
så ser jag att frosten
har varit på besök under
natten

plötsligt ser jag hur solens
strålar letar sig fram och glittrar
så vackert i frostbitet gräs
det är som ett prisma i alla
regnbågens färger

när jag står vid min balkongdörr
passar jag på att andas in den
lite kyliga morgonluften som gör
att jag verkligen vaknar

jag tänker på dom som har sina
växter i rabatter och balkonglådor,
hoppas att frosten inte gjort allt
för stor skada

090506





Fri vers av sajo
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 06:59



Bookmark and Share


  Bagan
Vardagen kan vara vacker ibland.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo