Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Form och tomhet

Form och tomhet

förenade i en älskande omfamning

manifesterar de världen

och sammanbinder allt

i ett evigt harmoniskt äktenskap.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP