Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat hjärta

När ditt hjärta gått i kras

och du vandrar naket som på krossat glas.

Kan du dig alltid fråga.

Går det att i nuet sig våga

sluta plåga?

Är detta lidande en tankekonstruktion

en obstruktion

som av sig själv kan lösas

i nuets eviga vara?

Kan du på detta svara?




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-06 11:08



Bookmark and Share


  aol
käre vän om man faller måste man resa sig stapplavidare stödd mot sn käpp och stav
2009-05-10

  Sturesdotter
Jag traskar på jag, lite glasskärvor får man ta..
2009-05-06

  Miss Mod
Inget svar finns nog Nils Teodor! Men övning ger färdighet?
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP