Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

impulser starka som tåglysen (hjärtat skallrar i hög takt endast då ditt blod viner i mina öron.)

cyanidläpparna
giftiga som metan

vill röra
känna fyra skivor kött
bli till ett saliveggande organ

under högmånen
fastlimmad i hörnet
bakom polarstjärnorna
försöker isbjörnarna skrapa ut våra ögon

förgäves

allt bortglömt nu
under högmånen
står gubben vid rodret
vinkar godmorgon

stekpannsögorna
fragilt likt porslin
betraktar min blodvävda tanke
slår
bultar

endast för dig





Fri vers av onaniserande klimakteriedam
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 02:45



Bookmark and Share


  Spidraphile
Intressant, bra som fan!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

onaniserande klimakteriedam