Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta i trä, nu har jag väckt den björn som sover, Björn Berg har ju länge talat sig varm om att internet kommer att krascha, att Björn Berg får klä skott för internets belackare är inte i första hand mitt fel, bara för att jag tagit namnet ur luften...


Alltså...




…man gottar sig inte åt
att kvinnan kan få ett dödfött barn
med eller utan fadern involverad

vad man kan skratta åt
är en människa som levandegör
en dödfödd idé

flugan Internet är ingen fluga
Internet är en humla
som inte borde flyga
men som inte vill kännas vid
denna sin oförmåga




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP