Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naivitet, av fred söderblom, inspirerte


Kritik på en text (218)





behåll gärna barnet

inom dig


hos en del



sitter barnet inspärrat

bakom galler och det speglar sig


i individens ögon




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-07 12:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag fjättrar detta barnet i bojor
höljt av slag slår det sig ytterligare
i fängelsehålan

där mörkret härskar
över barn
2009-05-07

  Bjarne Nordbö
Mycket snyggt. Gillar den norska tonen i ingressen.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP