Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten snyftare så här i modern tid


Något litet om fördomar






Jag har fördomar mot folk
med fördomar

att jag har dem själv
gör mig förstås så illa mående

som du skulle ha gjort
om du bara hade känt mig

som jag gör, men det gör du inte
du har bara fördomar om mig




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 14:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt tankespår, sett ur ett jag-perspektiv, rubrikens "något litet " ställer mej i fundering...
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP