Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unken doft.

Jag släpper dig

du har alltid släppt dig

jag ingenting fruktar

du sitter ju bara där och suktar

suktar och luktar (illa,illa)




Bunden vers (Haiku) av Rudolf Baata
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-09-20 13:52



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
aj aj
kul skrivet
om illaluktande ämne
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Rudolf Baata