Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vändpunkten

det kommer ur vändpunkten
när innersta gränsen är sprängd
om omsluter upplösningstillståndet
i mötet i det som åtskilt

så öppnar sig tillståndet
allt närmare
står tillflykt mot ord
en smekning längs kanten
nära nära vändpunkten




Fri vers av ima
Läst 621 gånger
Publicerad 2005-09-20 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ima