Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omvändelsen

då vände världen
sig bort från det uppenbara
ur säregen förening mellan mening och slump
föddes förunderligt vår

varje färg blev klar
varje doft varje sång
bar bud om skapelsemorgon

odrömda drömmar drömdes
ogivna gåvor gavs
ur en blick ett ord en smekning
bröt vårfloden hejdlöst fram

och fyllde det ihåliga döda
med det levande livets vatten
när nya lagar skrevs
och tiden började om




Fri vers av ima
Läst 583 gånger
Publicerad 2005-09-20 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ima