Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
därför röstar inte kungen, av andersson10, inspirerade texten är något förlängd, främst på grund av ett missöde


Kritik på en text (220)





...den här var ju jävligt rolig
man måste kunna skämta
om samhällets företeelser

en gång i min kära ungdom
cyklade jag själv vilse i Täby
i tre timmar och till slut
upp på motorvägen
där jag blev stoppad av polisen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-08 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP