Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något litet om att bli förälskad


Lisa tänker till





Jag tror nog att du
kommer lära dig älska mig
med tiden

det gjorde jag




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP