Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsbanden klarar trycket


vi missförstår varann
jag orkar inte rätta till
efteråt ångrar jag mig

vi talar inte samma språk
lever inte i samma värld

men vad ska jag göra
jag älskar dig som du är
kanske du tröttnar

jag intalar mig
blodsbanden klarar trycket
det brukar vara så




Fri vers av Kajsa Nilsson
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 16:29



Bookmark and Share


  aol
i regel löser det sig bra skriftat
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Nilsson
Kajsa Nilsson