Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte vacker

när allt känns jobbigt
när jag inte orkar mera

påstå inte att jag är vacker

det är inte sant

vill bara skrika ut min frustration
inga fler panikångestattacker

inga flera röda sår
arg
ledsen

det är ingen mening
hopplöst
jag är värdelös
och inte vacker

ärrad
skärrad
tom

oälskad

lika dålig
som ett papper
på marken




Fri vers av ohyesandyouknowit
Läst 433 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-09 17:08



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Ibland kan det kännas så.
Men att du ens skrivit detta bevisar motsattsen.
Du är mogen i din tanke, och det är väldigt vackert.
Absolut inte värdelös!
2010-01-16

  Robin V
Livet är total skit ibland! På nåt sätt lyckas man ändå gräva sig ut ur det på ett eller annat sätt.
2009-05-22

  Rune Thorsell
Precis så där har man känt sig till och från. Inte värd skiten under naglarna. Men nu är jag så gammal (82) att jag inte längre orkar deppa. Ge Dig bara till tåls de närmaste 70 åren så når även Du detta behagliga stadium. :-)
2009-05-21

  Junitvillingen
Stark text om att känna sig oälskad, otillräcklig. Berörande sorgset. Naket.
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

ohyesandyouknowit
ohyesandyouknowit