Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla hjärtat klarade det

Efter lång operation så sitter jag vid hennes säng på IVA
Jag har inte träffat lilla Rebecka på tolv timmar...lilla Rebecka endast 9 kg tung... och min mage värker nu av oro.

Hon öppnar sina ögon, ser rakt på mig, och säger

-Hallå! Becka här!





Övriga genrer av Therés
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-10 17:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så ljuvligt
vad kan efter
detta sägas
önskas göras
bättre. Guld!
2009-06-21

    Stella Stol
Självklart vaken! Mirakelbarn finns i varenda unge
2009-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!