Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Hon sitter ihopkrupen på golvet i ett hörn
Hela hennes kropp skakar av rädsla
Hon gråter högljutt medan tårarna rinner
Och försöker förstå vad som just har hänt

Men allting bara snurrar i hennes huvud
Hatet som blixtrade ur hans svarta ögon
Smärtan av slagen och sparkarna
Dödsångesten när han slöt sina händer runt hennes hals
Och paniken som ekade i hennes kropp

Att bara ett ögonblick kan förändra allt
Allt man byggt upp och trott på
Hon vill så gärna förstå
Men istället sitter hon ensam och skakar
Med blödande sår, på insidan som på utsidan



- SBL maj 2009 -




Fri vers av Sara BL
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara BL
Sara BL