Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är en spegelbild, av hans westlund, inspirerade


Kritik på en text (221)






inte heller minnesbilden
är helt sann

läs om en bok några år efteråt och du
kommer att märka du lade in egna

föreställningar om vad den handlade om
likadant med filmer och barndomsminnen

jag ger förstås texten trenne rosor av de röda
för de tankeprocesser
den har förmåga att igångsätta




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 21:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välriktat budskap som skapar intresse och inleder, eller förleder till
läsupplevelser, upplevelser, levelser ,ser
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP