Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
få inte skrattkramp nu bara, jag tar inget som helst ansvar för hur det går för människor som lätt faller av stolen av skrat


Spis för en skeppsbruten på Klarälven?






Senaste maträtten
för den som intar måltiden
på flott vis…

’Å de colonne’





Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP