Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu vill man bara ha sommar sommar sommar


med en sol som är flummigt rosa

snälla rara
ge mig varma kvällar

varma kvällar med rosdoft och bubbeldrickasmak

jag vill ha nätter
med toner av håkan hellström

dansandes runt runt runt i solnedgången

kan jag inte få en liten bit
av dig

smaka på en del av dig i ett virvel av hemligheter och fuktigt gräs

nu vill jag bara
släppa taget om allt

vingla runt i natten som aldrig tar slut med någon som får mig att skratta







Fri vers av onlyme
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 20:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
jaaa...och barfotaliv!
och våren som nyss anlänt hit
nu får du mig att längta mera...
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

onlyme