Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I helgen


Tranan

Det är maj månad
och när jag cyklar längs med
grusvägen och ser bondens
åkrar så tänker
jag

maj våt och kall
fyller bondens lada all

Det är maj månad som har
trettioen dagar och underbar
skir grönska visar sig i träden

Det är maj månad och majsol ibland
mot oss ler

Det är maj månad och när jag cyklar
efter grusvägen så tänker jag
på att det verkligen är vår
och det blir mer uppenbart då det
på bondens åker en trana står

jag hinner få upp min kamera och tar
några kort innan den plötsligt flyger sin
väg

lite längre bort ser jag två tranor som
bjuder upp till vårens dans
detta är för mig som fotograf världens
chans

att få en vårbild på tranan i vårsolens glans

090511




Fri vers av sajo
Läst 681 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-11 21:18



Bookmark and Share


  erna frank
Jättefin bildlig talande acciationer man får-- är där!
Tack
2012-09-08

  Minkki VIP
Vad härligt! Tänk att se en trana, att se flera, att fotografera...
och kunna beskriva det i så äkta ord!
2011-05-26

  Myself
jättefin och talande text,ska läsa mer av dig.
2009-09-20

  Ronny Berk
så vacker naturlyrik, fint i bild och text
2009-05-12

  Annmargreta
Härlig upplevalse skönt att få vara medom detta!
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo