Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag såg jag den


En liten sommarfågel

En liten fågel utanför
fågelholken sitter

En liten fågel bland
björkens gröna blad

En liten fågel som i
dagarna har kommit,
jag tänker på vilken lång
flygtur den gjort

hur har den kunnat hittat
hit till just denna holk som
den hade förra året

en liten fågel oj vad du
letar efter insekter så
ivrigt

en liten fågel som är svart
och vit och fångar flugor

flugsnapparen du välkomnas
nu med öppen famn

den svartvita flugsnapparen
du är för mig det somrigaste av
allt

090511




Fri vers av sajo
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo