Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kändes det imorse då jag stod vid mitt köksfönster


Jag kan inte vara utan

jag kan inte vara
utan mitt block att
skriva i

jag kan inte vara utan
min penna

jag kan inte vara utan
mitt tangentbord

jag kan inte vara utan
mina andetag fyllda av
nytt syre

jag kan inte vara utan
en bok att läsa när det är dags
att gå till sängs

jag kan inte vara utan
en underbar skapad natur

jag kan inte vara utan livets
vatten

jag kan inte vara utan dig
du underbara lyssnande
vän

090511




Fri vers av sajo
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 21:52



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Precis så har jag det också!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo