Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ung man

jag är en ung man

lite stor kanske men ack så söt

men jag ger dig en förvarning redan nu

jag är jävligt störd, jantelagen funkar inte på mig

det är något som saknas i den här kroppen

skam är ett ord jag saknar

jag gör det jag vill när jag vill och hur jag vill

inte för att jag behöver, men endast för att jag kan

jag tar emot vilken utmaning som helst, och jag klarar dom flesta

just för

just det jag har ingen skam i den här kroppen

och vad har jag att förlora?

vad är det värsta som kan hända?

ett sjukhusbesök

lätt

det är värt det

så länge faktumet att jag krossade dig verbalt

det är ett slag på käften som sitter fan som mycket längre än ett brutet ben

folk frågar mig: Men hur fan beter du dig?

Jag svarar: Precis som jag vill

inte för att jag vill, endast för att jag kan

jag är en ung man, som inte följer samhällets ramar eller regler jantelag eller "heder"

jag är en ung man som gör precis vad han vill

stoppa mig om du kan




Fri vers av equillibrium
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

equillibrium
equillibrium