Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickarna du aldrig gav mig

Du såg mig idag
Jag log och dansade
Men mina tankar var alltjämt hos dig
Bakom min falska fasad grät mitt hjärta
över blickarna du aldrig gav mig

Och om du såg mig
när jag kommit hem till ensamheten
såg min fasad rasa samman
I ett hav av tårar
allt det jag stänger av under dagen
Ångest, över blickarna du aldrig gav mig




Fri vers av elsa.
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 17:57



Bookmark and Share


  fröken a.
Du förtjänar varenda blick, ska du veta.
Dum är den som inte ser dig.

Och jag gillar ditt sätt att skriva enormt!
<3
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.