Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget är förevigt längre


ibland tänker jag på dig

när solen glittrar
och
luften smakar hallonklubba

då tänker jag på dig

-jag kastar mig
ner för stup för din skull,
viskade jag en gång

en gång för så längesen

när vi gick omkring
som småflickor

sparkandes på stenar och balaserandes på trottoaren

eller kanske
på livet

vad vet jag
det var ju så längesen




Fri vers av onlyme
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-12 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onlyme