Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup insikt

Stanna upp och lyssna.

Utan att döma eller drömma.

Kan du höra?

Tystnadens musik.

Den spelar längtande för dig.

Du behöver bara vara.

Sjunka mot din källa.

En kärlek bortom ord

bor i denna jord.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-12 23:45



Bookmark and Share


  livsdans
Ja...skön avspänning...i denna!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP