Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fick välja ett ord?






Om du fick välja ett ord, ett enda ord som sa allt du letade som sa allt du ville ha vilket ord skulle du välja?











Mitt ord är simpelt och bra "Equillibrium"




Fri vers av equillibrium
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-13 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

equillibrium
equillibrium