Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska jag beskriva mina känslor?

Tack Simon
för att du finns

Utan dig är jag en poet utan ord

Pusslet som jag kallar mitt liv
blev fulländad den dagen jag fick dig

Tack
för att du är du
och ingen annan

Endast du kan få mig
att glömma igår, idag och imorgon
för att jag vill vara i nuet med dig

Du kanske känner igen dig när jag säger
att tid och rymd inte existerar
när vi ligger hopslingrade i varandras armar

Tack
för att du älskar mig

Men du vet nog inte hur mycket jag älskar dig
för orden räcker inte till
när jag ska beskriva mina känslor

Jag hoppas någon dag när jag är äldre
och klokare
att jag ska finna de perfekta orden




Fri vers av Jaquelen Wikström
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquelen Wikström
Jaquelen Wikström