Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under gårdagen kom dessa ord till mig


Musik i våren

Vårens tidiga morgonljus är
som behaglig ljuv musik med
sina ljusa toner som smyger
fram över en panflöjt

Att stå vid en brusande älv är
verkligen musik som ger ny kraft
i vårens tid

Från ett öppet fönster kan man
höra hur vårens vind spelar sin musik
i skira gröna löv

Tänk att efter en lång dag få leta
sig till en strand vid en stilla sjö och
höra lommens rop blanda sig med koltrastens
sång det är verkligen avslappnande
musik i den ljusa vårkvällen

med allt detta inom mig så går jag
nu till vila trygg och innan jag är på
väg att somna så förstår jag verkligen
att

Dan Andersson

Evert Taube

Peterson Berger med många fler
funnit sina texter i vårens och sommarens
tid och skapat underbar musik

090515




Fri vers av sajo
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 07:52



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det här var fint. Du förmedlar så fina vårlika bilder, man kan även höra ljuv musik därtill.
2009-05-15

    Maria Malm
Det här var fint. Du förmedlar så fina vårlika bilder, man kan även höra ljuv musik därtill.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo