Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatbrev med blodtryck

hur är det där på andra sidan?
har du det bra där bakom glaset som du står med ryggen mot
i din värld där du har utnämnt dig själv till diktator, är det vackert där?

du är inte den enda med silverknivar mellan fingrarna
utanför glasväggen kastar vi spikar mot dig




Fri vers av växelvarm
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-09-21 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm