Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte själv alltid vad som komma skall då jag sätter tangentbordets fjäderpenna till det elektroniska papperet, men kommer gör det, var så säker


Blott du har en enda definitiv önskan





Låt mig veta
närhelst du vill avstå
från att leva och jag kommer genast
att hörsamma din önskan.

Du kommer att bli av med din status
har du arbete blir du avlöst
har du familj och vänner
blir du förlöst och kastad till vargarna
utanför samhället.

Du blir genast en fredlös
utan saker, identitet eller pengar.

Låt mig genast veta
hur du vill ha det och du kommer för alltid
fram till din nesliga död
betraktas av likar
som om du redan vore död och tillika glömd.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-16 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP